Fyra önskemål – hjälp mig följa dig på Twitter

Det går fort på twitter, ibland postas bilder som jag blir nyfiken på men inte vet varför jag ska titta på? Ibland postas de länkar som jag blir nyfiken på men inte vet varför jag ska klicka på, eftersom allt går så fort och jag tyvärr bara har 24 timmar på mitt dygn har jag några önskemål som skulle göra det lättare att följa dig!

  1. Snälla skriv en bio!
  2. Berätta i bion vilka ämnen du twittrar om – så att jag vet vad jag får om jag följer dig.
  3. Om du delar en länk, berätta vad länken handlar om – så att jag vet varför jag ska klicka på din länk.
  4. Om du delar en bild, berätta vad bilden handlar om, så att jag vet varför jag ska klicka på din länk.

Kul att du vill läsa dessa önskemål, kanske ses vi i flödet!

 

This entry was posted in Sociala Medier and tagged . Bookmark the permalink.