The diamond age och framtidens skola

‘The Diamond age’ är en bok skriven av Neal Stephenson. Neal är en stor författare av sci-fi, historical fiction, cyberpunk, och postcyberpunk. En del menar på att hans bok ‘Snow Crash’ är en av det bästa böckerna som skrivits inom science fiction genren.

The diamond ageFör ett tag sedan fick jag tips om att ‘The diamond age’ ska innehålla en del spännande bilder av hur framtidens skola skulle kunna se ut. Jag har sedan dess börjat på min läsresa och det visar sig att boken är skriven på rätt svår engelska. Kanske är det genren, kanske är det författare, oavsett upplever jag denna bok mycket svårare än mycket annan litteratur som jag läst på engelska.

Därför undrar jag om det är någon mer som kanske känner sig nyfiken på denna bok som vill samläsa den? Jag tänker att det skulle öka på förståelsen att vara två eller fler som försöker förstå denna annorlunda berättelse. Lägg en kommentar eller pinga mig på twitter om du är nyfiken!

 

This entry was posted in boktips, teknik and tagged , , , . Bookmark the permalink.