En berättelse som inte kan höras

En dövhistorisk seriebok av Viktor Jäderlund har jag läst och tittat igenom. När SvD för några veckor sedan gick ut och lät läsarna vara delaktiga i beslutet om vilka böcker de skulle recensera var denna bok med. Jag är glad över tipset om utgivningen av den här boken som jag fick i och med SvDs nya tilltag rörande recensioner.

Boken är snabbläst, uppskattar lästiden till någonstans mellan 30 och 45 minuter. Historien är berättad på lätt svenska. Bokens stora förtjänst som också var en av orsakerna bakom mitt intresse är illustrationerna, några av dem är helt magnifika!

En av mina favoriter:

2015-02-27 07.45.48

Det föll sig så att SvD kommer att recensera den här boken, och så här skrev de.

Borde du läsa den? Är du intresserad eller engagerad i teckenspråk, döva, eller dövkultur så har du troligtvis redan börjat leta efter den. Den största behållningen för mig förutom illustrationerna var att få ta del av vad som varit stort och viktigt i teckenspråkets och dövas historia, som det här

This entry was posted in boktips and tagged , , , . Bookmark the permalink.