Okategoriserade

Recensioner om min bok

Både för Förlag och författare är det guld värt med feedback från läsare. I vår tipsserie RÖSTER OM… har turen kommit till författaren Nina Tegar Författare med romanen “Som elefanterna bär sina betar”.
​Röst:
“Idag har jag sträckläst boken “Som elefanterna bär sina betar”. Den är verkligen berörande och verklighetstroget beskriven av våld i nära relationer men också för att barnen får en röst. Ninas beskrivning av den kenyanska miljön får mig förflyttad dit, till savannen och jag känner vibrationerna under mina fötter när elefanterna drar förbi. Nina är en fena på beskrivningar som får en att se det framför sig och som bonus finns det en i persongalleriet som ger, iaf mig, glada leenden. Jag rekommenderar er absolut att läsa den. Livet är sällan som det syns utåt, det finns hela små världar bakom varje fasad, vare sig det gäller människor eller hus. Och i gruset av raset finns alltid början till en ny verklighet.” /Kvinna.
Röst:
“Stark, medryckande och väldigt målande. Dessutom om ett viktigt ämne”. /Man, 33.
Röst:
“Detta är en viktig bok som fler borde läsa! Utöver starka känslor och problematiska dilemman får du också i denna bok läsa fina miljöbeskrivningar av Kenya, dess folk och djurliv. Framför allt är det dock en bok som vill lyfta fram relationer, skuld och skamkänslor men också modet att bryta sig loss från en våldsam relation”. /Bokbloggare