Okategoriserade

Lite sommar kvar

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten

Jag vill förlänga sommaren

Jag vill inte att sommaren ska vara över redan. Det känns alltid som att sommarmånaderna går så otroligt fort och helt plötsligt är det höst. Jag vill inte att det ska vara höst redan, det är ju ändå en så stor del av året som är de kalla mörka månaderna. Hur kan man förlänga sommaren? Med en pool!

Sjö, hav eller pool

Jag vill inte bada i sjön eller havet längre, det har blivit för kallt för mig. Visst kan jag ta ett uppfriskande dopp, men jag vill inte simma i det kalla vattnet.

En pool är den perfekta lösningen för att göra sommaren längre. En uppvärmnd pool kan man använda långt in på hösten. Kan man ha en inomhuspool så kan man bada året runt, hur härligt vore inte det!

Jag tror att man inte kommer att ångra en investering i en pool. Jag skulle garanterat använda poolen från tidig vår till sen höst. Då blir sommaren faktiskt ganska lång, nästan ett halvår. Då blir inte heller höst och vinter så jobbiga månader som de annars kan vara. Att bygga en pool är att investera i livsglädje och energi tror jag.

Robot

Kan man ha en poolskötare i Sverige? Jag har aldrig hört talas om någon som har det här, men det finns säkert. Att sköta om en pool verkar vara ganska mycket jobb. Numera behöver man inte en poolskötare för det finns robotar till sådant. Precis som det finns robotar som är gräsklippre och dammsugare så finns det en poolrobot. Hur smart är inte det, man sätter igång roboten när man inte är i poolen och så har man en ren pool nästa gång man ska bada. Genialiskt!

Allting som underlättar ens vardag tycker jag är smart. På min pool skulle jag ha ett smart pooltäcke som jag kan styra med min telefon, en poolrobot som sköter städningen och fin trall runtom så att det är lätt att röra sig runt poolen.

Poolparty

Till skillnad från alla andra så skulle jag ha ett poolparty på hösten. Jag tror att mina vänner skulle uppskatta att bli bjudna på poolpart när hösten börjar komma och alla så kallade måsten drar igång. en sådan fest kan man leva på länge och återigen förlänga sommaren och minska på de mörka månadernas tristess.

Jag skulle rekommendera alla som kan att investera i en pool, jag tror verkligen att det är en värd investering för alla!