Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Långt tjockt hår

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair.se

Alla vill ha Hollywoodhåret!

Förr var det svårt att få ett ordentligt hårsvall. Man tuperade och sprayade för att få lite volym i håret. Det fungerade faktiskt, men det sliter på håret något otroligt och det ser inte alltid så naturligt ut som man ville. Den sprayade varianten kunde se ut som en hjälm om man hade otur.

Sen kom löshåret! Revolutionerande, nu kunde man få långt tjockt hår. Det var bara frisörerna som kunde göra det och det kostade oftast väldigt mycket pengar, men snyggt blev det!  För de som hade råd och tid var det perfekt.

Nu har det blivit ännu bättre. Det finns mängder av olika typer av löshår man kan använda sig av. Självklart kan man fortfarande gå till frisören och få det fixat, men för den som vill kan man fixa det hemma också. Läs mer här.

Clip On löshår är jättesmarta, man sätter fast håret med små klämmor. Man kan sätta i många slingor eller bara några för att fylla ut håret där det är tunt. Om man vill kan man köpa en annan nyans än vad ditt eget hår har och på så sätt sätta i lite slingor i håret. Ta bort dem på kvällen och sätt i igen på morgonen, smart va?!

Hårträns har funnits länge och är också otroligt smart. Då är det mer hår du sätter i än bara en slinga. Du kan använda hårträns med tejp clips eller keratin. Extra bra är det att använda vid håruppsättningar om man vill ha mer volym i håret och behöver mer hår att jobba med. Till exempel om du ska gifta dig och vill ha en fin bruduppsättning eller lite mer hår som fladdrar i vinden.

Så vill du ha Hollywoodhåret, satsa på nytt snyggt löshår!

 

Lämna ett svar

Till startsidan