Okategoriserade

Vi har blivit med….

Snart kommer den

Jag och Christina Gustavson har skrivit en kriminalroman. Nu har den äntligen blivit med förlag. Joelsgården Förlag ska ge ut vår bok i pappersformat och Saga Egmont ska ge ut den som ljudbok och e-bok. Jag har inget datum just nu, men den kommer väldigt snart.
Så jag kan bara säga just nu – fortsättning följer.
Det är så klart extra kul att det inte bara blir en bok i pappersformat. För idag både lyssnar och läser folk på sina mobiler eller läsplattor. Och då kommer den att finnas tillgänglig för många fler. Även om det finns många av “den gamla skolan” som hellre vill ha en bok att hålla i handen, ställa den i bokhyllan och både visa upp eller läsa igen efter ett tag. Det är ju många som vill ha böcker i pappersformat för att dom tycker att det är dekorativt i ett rum eller har ett litet mindre bibliotek hemma där man kan välja en bok efter humör och tycke.