Okategoriserade

I dag var jag på väg till en konferens

Waynes Coffe är ett franchiseföretaget som startades i Sverige men företaget såldes vidare till ett tyskt bolag.

I dag hade de säljmöte och skulle avsluta detta möte med att bjuda på en god middag på ett jätte fint hotell.  Till min fasa upptäckte jag att däcket till bilen verkade vara dålig och det lät från den som om en spik hade hamnat i den. Jag vågar åka omkring i Uppsala med den men jag vågar inte åka ut längre tex åka från Uppsala till Stockholm.

Jag fick stanna hemma med min väninna och ha en afternoon tea hemma. Cupra Tyresö är något man borde anlita om man vill att ens bil ska vara hel och ren. Att äga en bil är inte alltid en dans på rosor för bilen har massor av små problem som måste åtgärdas. Jag är också pedant och vill att allt ska vara perfekt innan jag ger mig i väg. Jag kan tex aldrig lämna mitt hem om det är stökigt och jag måste göra mycket av mitt pappersarbete innan jag låser dörren och tar min bil och åker i väg.

Som tur att kunde jag avboka dagens möte utan besvär. Det hade varit jobbigare om det var ett läkarbesök då de tar betalt oavsett varför man inte kan komma. Du blir helt enkelt tvungen att betala den tid du missade sådana är reglerna.

Så en bil måste fungera korrekt för att man ska ta den och åka i väg på ärenden, möten och event. Det var också så länge sedan man blev inbjuden till något så man ville verkligen inte missa detta tillfälle. Tyvärr så får jag vänta på nästa tillfälle som ges och vara närvarande då. Jag har i varje fall haft det roligt med min väninna då vi drack kaffe och åt en bit tårta tillsammans.