Inlägg

Varför bära tungt ?

Man ska ju tycka att det är kul att flytta

Tänk dig att du har skaffat dig din första bostad. Eller har köpt ett hus med trädgård efter att ha bott i en lägenhet ett tag. Du bara längtar efter att få boa in dig i din nya bostad och ser alla dina möbler och saker stå i dom nya rummen. Men så kommer du till det där hur allt ska gå till och vem ska hjälpa dig ? Varför bära tungt när det finns andra som kan göra det ?

Varför bära tungt ?

Att flytta innebär ju inte bara att du ska flytta dina större möbler. Det är dom man ser i första hand, men sen så öppnar man sina skåp och förstår att det är ju faktiskt en hel del andra saker också. Och hur gör man med “farmors stora fina vas” som man vill vara extra försiktig med ? Grabbarna Flytt kan hjälpa dig med nästan allt du vill ha hjälp med. Var du än vill flytta någonstans.

Varför bära tungt ?

För att du inte ska behöva tänka på “farmors stora fina vas” och hur du ska packa den så kan Grabbarna Flytt hjälpa dig med din packning. Då behöver du inte åka iväg och köpa en massa kartonger och emballage för dina ömtåliga saker.

Slå ihop allt i ett paket

Grabbarna flytt är mycket mångsidiga och har erfarenhet av allt när det gäller flytt. Från början till slut när det gäller packning, flytt, om du behöver hjälp med att magasinera något av någon anledning, men också  flyttstädning av din gamla bostad. Och det är ganska skönt att få allt gjort av samma personer och man har ett ställe att kontakta.

Du skriver enkelt i ett formulär på Grabbarna Flytts’s sida om du är privatperson eller om du ska flytta ditt kontor med dina uppgifter. Sen får du en offert skickad till dig kostnadsfritt.