Okategoriserade

Ett nytt författarnätverk

Författare från Strängnäs

Vi har startat upp ett nytt författarnätverk som heter just Strängnäs Författarnätverk. Vi är ett stort sällskap av författare i hela komunnen som är med och i höst ska vi vara med på den stora höstmarknaden. Vi kommer att ha ett 21 meter långt bokbord med böcker. Men vi har också andra spännande saker att se fram emot. Men det kommer jag att berätta mer om senare.

Strängnäs stora höstmarknad är på lördag – den 8 oktober och det är fri entre. Marknaden har infunnit sig ända sen 1756 varje år och det är IK Viljan som anordnar den som vanligt. En mycket trevlig och rolig marknad att gå på. Och ska man komma på marknaden så ska man absolut ställa bilen hemma eller långt därifrån och ta sig dit på annat sätt. För det kommer att komma mycket folk.