Okategoriserade

Bokfestival

Strängnäs författarnätverk

Det har varit bokfestival i Strängnäs. Många författarsamtal skedde på scenen på Multeum museum, men många författare var också på plats. Alla författare som var på plats visade upp sina böcker och hade också försäljning av dom.

Jag hade med mig tre stycken av mina böcker som jag gärna pratade om, visade och sålde. En perfekt julklapp till sig själv eller till någon annan. Min bok Dyrköpta lögner är första delen i serien Morden i Strängnäs och är en deckare. Bok nummer två som jag hade med mig är en skönhetslitteratur som heter Som elefanterna bär sina betar. Och den sista boken är också en skönhetslitteratur med namnet Aldrig nånsin nånstans förut.

Jag hade en trevlig dag bredvid Carin Adlen som hade med sig sin bok som sammanför mat med sex och kärlek. Det är med andra ord en kokbok som ska hjälpa till i kärlekslivet. Men också humor och glimten i ögat.