Danmark

Tränar med en livvakt

En dansk skådis

När jag var i Köpenhamn så passade jag också på att träna lite. Både styrketräning, yoga men lite andra saker också. Och då tränade jag med en livvakt. Inte en riktig livvakt som jobbade med det utan en dansk skådis som spelar livvakt i Danmark. Precis som vi har i Sverige.

Här är jag i full fart med att träna och har den bästa hjälpen som också passar på att ta kort.

Här ser ni den danska serien livvakterna och Søren Vejby är en utav dom. Han är som sagt inte bara skådis utan också träningscoach och personlig tränare.

Men det blev inte bara träning utan också långa promenader i Søndermarken tillsammans med vänner. Jag försökte hänga med så gott jag kunde när det pratades danska från alla håll, men jag börjar bli bättre och bättre. Just nu är mitt favoritord på danska sjov som betyder roligt.