Okategoriserade

Recension branschkollegor och målning

Få igång skrivandet igen

Ibland kommer man inte riktigt igång med skrivandet. Då måste man hitta på lite andra saker att göra för att komma igång igen. Låta huvudet vila och göra lite mer fysiska saker istället. När man gör andra saker kan man också få igång hjärnan på ett annat sätt och helt plötsligt får man idéer som man vill sätta igång med. Recension branschkollegor och målning är några utav dom saker jag har sysselsatt mig med, men också städning och träning.

Recension branschkollegor och målning

Min bok Som elefanterna bär sina betar har fått en fin recension på bokhyllan.frolid.eu. Denna bok gavs ut 2019 och är på etthundrafyrtio sidor. Den finns också att köpa både som bok, e-bok och ljudbok och det är jättekul att läsa och se att folk skriver om boken.

Recension, branschkollegor och målning

Målning är både avkopplande och rensar huvudet när man sitter fast

Något som jag också har tillbringat lite tid med är att måla. Det är både ett litet roligt tidsfördriv, men också för att rensa hjärnan och tänka på annat.

Recension, branschkollegor och målning

Branschkollegor på Hoi förlag

Något som har varit väldigt spännande och kul är att jag har fått träffa några branschkollegor. Jag har varit iväg till Hoi Publishing och fått höra hela deras resa med deras förlag. Hoi är en förkortning av House of independents och är ett svenskt bokförlag som startade 2010. Dom finns både i Stockholm och i Helsingborg och är ett av dom första svenska hybridförlagen. Det betyder att man kombinerar ansvaret och att författarna också är med och delfinansierar sina böcker.

I början gav Hoi ut böcker av svenska författare, men ger nu också ut böcker som utländska författare har skrivit. Det är ett mindre förlag och dom ger ut ungefär etthundra boktitlar varje år. Något som dom är stora på är ljudböcker som har blivit sp populärt nu. Då man kan lyssna var man än är och gör.

Det är alltid kul att få höra om andras resor fram till idag och speciellt då jag själv startade mitt förlag Tegar Förlag 2017. Jag tyckte inte det var kul när jag var liten när mina föräldrar läste böcker eller skrev på maskinen. Men man lär sig när man blir äldre och nu är det tvärtom. Att läsa och skriva är min passion. Jag vill med mitt förlag förmedla både mina egna böcker och berättelser, men också andras. Något som jag också brinner för är att coacha någon som sitter och skriver och behöver lite Pusch och hjälp på sidan av.

Så behöver du hjälp med ditt manus så hör av dig med det du behöver hjälp med. Du får ett kostnadsfritt första samtal för att få reda på vad du vill. Det kan antingen vara att du vill att vi läser och ger dig ett skriftligt utlåtande, hjälp med manus av något slag, omskrivning av ditt material så att det blir en bra text eller bearbetning och redigering av ditt manus. Välkommen in på Tegar förlag där du hittar våra kontaktuppgifter så att du kan nå oss.