Okategoriserade

Köpenhamn resa

Både nytta och nöje

Jag har varit på en liten Köpenhamn resa. Soliga härliga dagar på stranden, god mat men också träning på en ny lokal och retorn akademi tillsammans med Søren Vejby. Dessutom var jag en utav dom första som fick träna där. Jag hade två personliga tränare som fokuserade bara för mig under två timmar.

Köpenhamn är en härlig stad där jag trivs

Ni vet ju att jag brukar åka till Köpenhamn lite då och då. Där kan jag njuta, träffa bekanta och göra en massa olika saker. Skulle du åka till Köpenhamn under sommaren kommer här några tips på vad du kan göra:

  • ta ett dopp i stadens rena kanaler eller ute vid kusten
  • besöka badställena hamnbaden vid Islands Brygge eller intill det stora shoppingcentret Fisketorvet
  • hyr en cykel och cykla till nordens största street food marknaden Reffen
  • vill du se Köpenhamn från ovan ska du bege dig till The Rooftop eller varuhuset Illums egen rooftop bar

Det finns självklart flera saker du kan göra i Köpenhamn om man vill.

Köpenhamn

 

Köpenhamn

Köpenhamn

Søren Vejby har visat mig en ny övning som ska vara bra både för axlar och området runt omkring.

Søren Vejby

Jag brukar träffa Søren Vejby när jag är i Danmark. Vissa kanske känner igen hans namn då han både är programledare, skådespelare och regissör. Han är bland annat känd från serien Livvakterna som nu har ny säsong som man kan se. Det är inte allt han har varit med i utan också: filmen Open Season, Kokainets verkliga pris och Elitstyrkans hemligheter. Han är född i Roskilde och är idag fyrtionio år. Han är gift och har två barn. När han inte spelar in film eller tv-program så är han personlig tränare och är också yoga instruktör. Han har också skrivit böcker som är intressanta och innehållsrika.