Okategoriserade

Sommartider

Behöver du hjälp med din text?

Under sommaren läser många på stränder och i trädgårdar. I dessa sommartider kan det väcka intresset av att skriva en bok själv. Om du behöver hjälp med att läsa det du skrivit och få råd och hjälp så kan vi hjälpa dig. Tegar Textkonsult hjälper dig med allt som har med din bok att göra och hur du går vidare.

sommartider

Det är många som skriver under dessa sommartider

Om du behöver hjälp med ditt skrivande kan du höra av dig till mig och få ett kostnadsfritt samtal för att komma igång. Detta gör vi via ett telefonsamtal och du kan skriva till oss på mailen för att visa ditt intresse för det. Sen bestämmer vi hur vi går vidare.

Vill du ha hjälp med en lektörsläsning så läser vi det du skrivit från början till slut. Du får kommentarer hur du kan utveckla ditt skrivande med ett skriftligt utlåtande. Då får du reda på allt som har med det du skrivit riktigt noga. Både gestalterna i texten, miljöerna, språket. Ja allt med andra ord.

Vill du däremot ha hjälp under en längre tid finns det lite olika coaching att välja emellan. Det är beroende på hur lång tid du tror att du behöver hjälp.

Du kan också få hjälp med en omskrivning av ditt råmaterial till en helt färdig text. Eller om du behöver hjälp med en röd tråd.